FULCO'S MANNENKOOR

Onder de bezielende leiding van een professionele dirigent met gevoel voor humor en met ondersteuning van pianobegeleiding oefenen wekelijks ca. 60 mannen aan een zeer afwisselend repertoire. Inzingen, stemoefeningen, houding, onderhouden van repertoire en instuderen van nieuw repertoire staan wekelijks gedurende 2,5 uur op het programma. Partij Repetities onder leiding van de dirigent, soms met medewerking van een repetitor, dragen bij aan het gewenste kwaliteitsniveau. Het enthousiasme manifesteert zich ook door deelname aan koorscholing activiteiten. Waar mogelijk initieert en steunt het koor activiteiten die aan kwaliteitsverbetering bijdragen.

THEATERGROEP MANTEAU

Theatergroep Manteau bestaat uit een groep enthousiaste mensen die op projectmatige basis bezig is met zang en performance. De stichting biedt een podium aan zang-, dans- en acteertalent uit Gorinchem en omstreken. Voor elke productie zoekt de artistieke leiding naar de meest geschikte spelers en worden audities georganiseerd voor de diverse rollen. Ook voor mensen achter de schermen is een belangrijke rol weggelegd. Decorbouwers, kostuumontwerpers en grimeurs kunnen zich bij ons ontplooien.

VLAARDINGS MANNENKOOR ORPHEUS

Orpheus is een neutraal koor waarin alle gezindten welkom zijn. Steeds vaker komen de leden niet alleen uit Vlaardingen maar uit het gehele Rijnmond gebied, zoals uit Maassluis, Schiedam en Rozenburg.
Het repertoire is veelzijdig: Klassiek, opera, gospel, en geestelijke liederen in vele talen die met pianobegeleiding of a capella met of zonder orkest of solist(en) ten gehore worden gebracht. Ook licht populaire werken komen aan bod.

Cantare Logo-Rand
CANTARE NIEUWEGEIN

Cantare is een middagkoor voor alle leeftijden. Jong en oud kan aan zijn trekken komen. Het koor zingt zowel a capella als met begeleiding van piano of orkestband. Het repertoire is licht populair (zoals liedjes/ballades van Leonard Cohen, Abba, Beatles, Simon and Garfunkel)

KvhV Westland-Rand
KVHV WESTLAND

‘KVHV WESTLAND’ is een ‘gemengd’ koor, waarvan de doelstelling door de naam goed wordt uitgedrukt, Kunst Voor Het Volk. Het koor wil mensen uit alle lagen van de bevolking in staat stellen zelf muziek te beoefenen (de koorleden) of te genieten van goede muziek (het publiek). Zo mogelijk wil het koor ook getuigen van maatschappelijk engagement.