Workshop

SAMEN SLIM LEDEN WERVEN

Arrangeren

Digitalisering muziek

Door mijn zeer gevarieerde werkervaring ben ik als dirigent op vele markten thuis. Mijn ervaring met kamerkoren, oratoriumkoren, barbershopkoren, popkoren, vrouwenkoren, mannenkoren en theatergroepen hebben mijn gevormd tot een all round koordirigent.

WORKSHOP

 

POPMUZIEK VOOR MANNENKOOR

Deze workshop speelt in op de behoefte van mannenkoren om popmuziek te zingen. Aan de hand van voorbeelden uit het verleden en heden studeren we aan diverse genre popmuziek. Ook de verschillende begeleidingen komen aan de orde. Zingen met piano maar ook met orkestband of a capella.

Sinds oktober 2020 ben ik gecertifieerd docent voor de training “Samen Slim Leden Werven”. Een training ontwikkeld door het LKCA. Na deze training ga je als vereniging aan de gang om op een gestructureerde manier je actie op te zetten.
info@micheldevalk.nl

Het arrangeren van muziek doe ik al sinds ik dirigeer bij koren. Als dirigent van een popkoor arrangeerde ik bijna alle muziek om het geschikt te maken voor de 5 stemmige groep.

Bij mijn mannenkoren ben ik ook vaak genoodzaakt aanpassingen te maken om de stukken  zingbaar te maken voor het ensemble.

Op aanvraag arrangeer ik graag stukken voor mannenkoor en theatergroepen.

Al in een vroeg stadium digitaal ik mijn muziek. Eerst alleen mijn eigen arrangementen maar nu ook alle muziek die ik met mijn koren zing. Ik ben extreem digitaal vinden mensen.

Ondertussen ben ik een redelijk expert van het computerprogramma Finale Makemusic. Hier speel ik alle muziek mee in en maak er een prettige lay out van.

Op verzoek maak ik van je onduidelijke partituur een mooie heldere en leesbare score.

Contact

Voor alle vragen stuur een email

info@micheldevalk.nl